Az Egyesület tagjai

Balogh Máté
alelnök

Kulturális kommunikációs szakember, a KortársPR-os vezetője. A Werk Akadémia művészeti manager szakának vezetője.

Bérczi Linda
elnök

Művészeti manager. Nevéhez fűződik a Nyitott Műtermek Délutánja és a Budapest Art Week képzőművészeti programok. A Budapest Art Mentor program kitalálója és vezetője.

Molnár Tímea
alelnök

Művészeti menedzser, festménybecsüs. A Budapest Art Week és a Nyitott Műtermek Délutánja eseménysorozatainak társszervezője.

Hornyák Balázs

Szabadúszó fuvolaművész-tanár, az Európai Zenei Tanács fiatal zenei szakembereket támogató programjának első magyar résztvevője, művészeti projektek vezetője és koordinátora. Nemzetközi konferenciák rendszeres résztvevője és előadója elsősorban zenei tehetség témában.

Kovácsné Gőgös Ágota

A festmény restaurátori képesítés megszerzését követően, a kortárs műtárgyak helyreállításának problematikája iránt is aktívan érdeklődni kezdett. Több éves tapasztalattal rendelkezik a műtárgyvédelemben, valamit a múzeumi restaurálásban. Doktori kutatási területe a műtárgyhamisítványok kiszűrésének lehetőségeihez kapcsolódik.

Kovács Krisztián

Okleveles festő-restaurátor művész, a Faberart Művészeti Műhely Kft. ügyvezetője, a Magyar Nemzeti Galéria Jelenkori Osztályának restaurátora. 2005 óta foglalkozik kortárs műtárgyak restaurálásával.

Üveges Krisztina

Művészettörténész, kurátor, muzeológus. A 2000-es évek eleje óta rendszeresen szervez hazai és nemzetközi kiállításokat, valamint publikál a szaksajtóban kortárs képzőművészet témában.