Pályázati felhívás – Budapest Art Mentor program

Az L Art Management és az Együtt a Művészetért Egyesület
nyilvános pályázatot ír ki képzőművészek számára, a
Budapest Art Mentor
képzőművészeti mentorprogramban való részvételre.

2018

Kikerültél az egyetemről, a biztonságot nyújtó közegből és nem tudod, hogyan tovább? Szeretnél bekerülni a művészeti vérkeringésbe, kiállítani, ismertté válni, de nem tudod, hová fordulj, kit keress, mit tegyél? Szeretnél láthatóvá válni, cikkekben megjelenni, szakmabeliekkel beszélgetni? Segítséget kapni, hogy hogyan határozd meg az áraid, hol és kivel állíts ki? Akkor jelentkezz!

A 2017-18-as évfolyamban végzett mentoráltak véleménye a programról:
„Érdekes és művészetileg releváns emberekkel volt lehetőségem találkozni, hallgatni őket, kérdezni tőlük és beszélgetni velük. Ez elég hasznos volt az Egyetemről kikerülve. Kézzelfogható, gyakorlatias, valóságos tanácsokat kaptunk, kulturális és más, de számunkra is fontos területeken dolgozó szakemberektől.
A spanyol utazásra, a madridi Arco, és múzeumok körbejárására a Program nélkül nem lett volna lehetőségem.”
Sztefanu Marina 

“A Budapest Art Mentor program az egyik legjobb dolog, ami történhetett velem. Ma már áldom az eszem, hogy az utolsó nap beküldtem a pályázatot. Azóta teljesen máshogy látom a karrierem, tisztábban látom a lehetőségeimet, és sokkal tudatosabb lettem.
Jó volt látni a csapat fejlődését, érlelődését is, azt hiszem egymástól is sokat tanultunk. De a program alatt nem csak a mentorált társakat, hanem olyan embereket is megismerhettem a szakmában, akiket enélkül aligha sikerült volna. Minden művésznek (aki komolyan gondolja ezt az utat), el kéne végeznie egy ilyen oktatást.
Horváth-Lóczi Judit

A Budapest Art Mentor – képzőművészeti mentorprogram célja, hogy lehetőséget teremtsen a magyar és a nemzetközi művészeti szcéna megismerésére és az abba való beágyazodásra.

A programban való részvételre nyilvános pályázat útján lehet bekerülni.

A részletes pályázati felhívás ITT található!

Beadási határidő: 2018. július 7. (szombat) éjfél

>>FELFEDEZŐK – A Budapest Art Mentor program bemutatkozó kiállítása